Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Badrumsrenovering

Vi på Snickarn B & P Holst bygger badrum ditt nya badrum enligt standard och ser till att hela processen går som smort.


När du anlitar oss tar vi över hela entreprenaden och ser till att varje steg i arbetet utförs effektivt och enligt gällande standard. Givetvis är vi certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan känna dig säker på att vi arbetar med de senaste metoderna och med godkända material.

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad för allt inom bygg till privatpersoner, företag och föreningar inom Jönköpings Län. Våra snickare, målare, mattläggare, plattsättare och övrig personal inom puts och mur ser till att hela byggprocessen blir enkel och välmående.

Köksrenovering

Snickarn B & P Holst erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera köket. Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Nybyggnation

Snickarn B & P Holst är den perfekta partnern för er som vill skapa ert drömhem, oavsett om ni planerar en nybyggnation eller en ombyggnation. Vår erfarenhet av både nybyggnation och renovering gör att vi kan ge er råd och stöd genom hela byggprocessen, från planering och ritning till färdigställande.

Takläggning

Vi har lång erfarenhet av takarbete på villor i Jönköpings Län och kan hjälpa dig med takomläggning, takrenovering, takservice, takmålning och mycket mer. Vi svarar gärna på frågor och erbjuder en kostnadsfri översyn och en detaljerad offert.

Snickeri

Våra erfarna snickare har bred kompetens inom bygg och utför allt från totalrenoveringar till ombyggnationer och tillbyggnader. Är det dags att fräscha upp kök eller badrum? Oavsett om det handlar om att byta ut tak, golv och stommar eller endast sätta in nya köksluckor, dörrar eller lister kan du lita på att arbetet blir professionellt utfört och anpassat efter dina specifika önskemål.

Golvläggning

Hos oss kan du få hjälp med allt inom golvläggning i Jönköpings Län. Vi är ett företag som använder oss av moderna metoder för att uppnå ett klassiskt, hållbart resultat.Kontakta ossför en offert på golvläggning Stockholm eller en kostnadsfri besiktning med förslag på åtgärder.

Måleriarbeten

Snickarn B & P Holst är verksamma i Jönköpings Län. Vi arbetar med alla typer av fasad, tapetsering- och måleritjänster. Du är välkommen att höra av dig oavsett om det är ett stort eller litet uppdrag du vill ha utfört. Vi ger alltid fast pris på våra offerter så att du ska se tydligt vad det blir för kostnad.

HUR ARBETAR VI?

1.

Du tar kontakt


Du tar kontakt med oss via vår hemsida och vi bokar in ett platsbesök hos dig.

2.

Platsbesök/offert


Vi kommer på ett platsbesök för att inspektera och beräkna arbetet. Därefter återkommer vi snabbt med en detaljerad offert.

3.

Vi startar jobbet


Efter godkännande av offerten och fastställande av startdatum, påbörjar vi renoveringsarbetet för att skapa det du önskar.

4.

ROT-avrag


Har ni möjlighet till ROT avdrag såhanterar vi hela faktureringprocessen gentemot skatteverket i projektet.

Auktoriserade hos BKR

Vi är auktoriserade hos BKR och har lång erfarenhet inom branschen. Vi hjälper dig att planera din renovering, inklusive val av funktioner, stil och material, så att projektet blir smidigt och uppfyller dina drömmar. Låt oss skapa det badrum du alltid önskat!

Kontakta oss idag!

Om du har några frågor eller funderingar är vi på Snickarn A & B Holst alltid redo att hjälpa dig!

Snickarn B & P Holst AB

 
 
 
 
 
unsplash